EVXAB.COM Sverige AB

EVXAB.COM Sverige AB tillhandahåller IT-lösningar med både hård- och mjukvara och erbjuder allt från projektering till implementering samt service- och supportavtal.

Vårt mål är att bedriva försäljning av kvalitativa produkter och tjänster med ett stort fokus på kundrelationer och med en service i världsklass. Vi finns tillgängliga i både showroom, kontor och e-handel och riktar oss mot företag och industriell IT.

Vårt sortiment består av ett selektivt urval av produkter som genomgått kvalitetskontroller för att säkerställa felfri drift och hållbarhet för dig som kund. Vi är också distributörer av bland annat AKiTiO, ALFA Networks och Aqara.

EVXAB.COM® är ett registrerat varumärke.

Evaluating X AB

EVXAB.COM Sverige AB är ett dotterbolag till Evaluating X AB som startades 2014 i Örebro med fokus på att leverera molnbaserade säkerhetstjänster och IT-konsulttjänster till privatpersoner och företag.

Bankinformation

EVXAB.COM Sverige AB använder Länsförsäkringar Bank, är anslutna till Swish Företag och använder Payson som betalningslösning för faktura, kort och delbetalning.

Bankgironummer: 5163-2917
Organisationnummer: 559084-3735
Momsregistreringsnummer: SE559084373501

Godkänd för F-skatt.

Postadress / Besöksadress

EVXAB.COM Sverige AB
Radiatorvägen 2
702 27 Örebro
Sverige

Vänligen observera att vårt showroom har begränsade öppettider. Vid uthämtning av beställda varor får du ett SMS när din order är redo för avhämtning.


Vad gör vår E-handel unik?

Vi tycker om det vi gör. Vi tycker om IT. Vi brinner för att utvärdera och lösa just dina problem.

EVXAB.COM Sverige AB -  Vi löser din ekvation.

Vad innebär selektivt sortiment?

Vi har ingen ambition av att ha ett stort och brett sortiment, snarare tvärtom. Vårt största fokus är att göra våra kunder nöjda, därför har vi valt att välja ut artiklar som vi vet fungerar, håller hög kvalité och som i slutändan blir en bra lösning för dig som kund.

Produkttexter på svenska

Samtliga produkter i vårt sortiment är skrivna på svenska och är manuellt inlagda i vårt e-handelssystem, vi automatiserar ingen information som många av våra konkurrenter. 

Observera att nedladdningsbara manualer och datablad fortfarande kan vara på engelska.

Kommunikation

Vi brinner för det vi gör därför försöker vi alltid vara tillgängliga via e-post och ge dig en snabb respons, du ska aldrig tveka om du undrar över något. Vårt motto är att alltid svara inom 24 timmar. 


Läs om EVXAB.COM Sverige AB som IT-Partner här