Vår Kundtjänst

Välkommen till vår kundtjänst. Här hjälper vi dig med frågor, funderingar och andra ärenden.

Vi svarar alltid inom 24 timmar. Gäller din fråga en tidigare order vänligen bifoga ordernummer som ärendet gäller.

Gäller ditt ärende teknisk support skall du i första hand skicka en utförlig felbeskrivning till support@evxab.com, bifoga ett ev. ordernummer för att underlätta hanteringen.  

Kontaktinformation

E-post: support@evxab.com (Du blir tilldelad ett ärendenummer i vårt supportsystem).

Växeltelefon: (+46) 19 - 761 33 21 (mån-tor 08.00 - 17.00, fredagar 09.00 - 15.00)

Svar inom 24 timmar

EVXAB.COM svarar alltid inom 24 timmar på e-post, alla dagar i veckan. Undantaget gäller storhelger och röda dagar. Vi finns alltid tillgängliga för dig och gör vårt yttersta för att bibehålla goda kundrelationer. 

Chatta med oss

Vi finns tillgängliga i chatten under vardagar. Ser du att chat-fliken nere till höger är grön då finns vi tillgängliga för chatt. Ett enkelt och bekvämt sätt att kommunicera utan att behöva vänta i telefonkö.


Jag har inte fått min faktura?

Din faktura skickas till din angivna e-postadress. Om du inte mottagit din faktura vänligen kontrollera din skräppostmapp. Du kan även se din faktura i vår butik genom att logga in på ditt konto.

Jag kan inte betala med mitt kort?

Vi använder oss av Payson för kortbetalning. Ibland händer att kommunikationen mellan banker och betalsystem inte alltid fungerar. Skulle det inte fungera vänligen välj annat betalsätt eller kontakta din bank.

Jag valde faktura som betalsätt, vad händer nu?

Privatpersoner genomgår sedvanlig kreditprövning som sker i samband med köpet och utförs av Payson. 

Kan jag dela upp min betalning?

Javisst, det går alldeles utmärkt. Välj Payson och delbetalning som betalsätt. 

Vilken betaltjänst använder ni?

Vi använder Payson som leverantör för direktbetalning via bank, delbetalning, kortbetalning och faktura för privatpersoner. 

Jag nekades fakturabetalning? (Privatperson)

Vänligen kontrollera att ni uppgett er personliga information korrekt och försök sedan igen, alternativt välj ett annat betalsätt. Vid frågor eller problem vid betalning hänvisas du till Payson AB med telefonnummer 08-470 94 00. 

Varför erbjuds inte fri retur?

Det skulle indirekt betyda att vi måste höja priserna för dig som kund i en redan kraftigt prissatt bransch. Självklart står vi alltid för eventuella returfrakter om vi har gjort något fel.

Kan ni garantera leveranstid?

Vi önskar vi kunde. Logistik är alltid ett bekymmer, men vi gör vi kan för påverka leveranstider och meddela vid förändringar kring försändelsen.

Jag har köpt en vara och är en inte nöjd, vad gör jag?

Vi vill att du är nöjd. Du registrerar enkelt en önskan om retur på ditt konto så får du mer information hur du går tillväga. Får du problem med inloggningen skicka ett e-mail till support@evxab.com så hjälper vi dig. Observera att andra villkor gäller för företag. 

Varför står det "skickar från leverantör / externlager" på några av era produkter?

Vi har valt att använda externlager på delar av vårt sortiment för att optimera lagerhållningen men framförallt för att kunna leverera större mängd varor snabbare till dig som kund.

Detta kan ibland innebära att du får fler kollin/paket på samma order då alla produkter inte delar samma externlager. Men vi försöker alltid individuellt anpassa så att varje order blir så snabb och smidig som möjligt.

Hur ofta uppdateras lagersaldon?

Vi uppdaterar våra lagersaldon kontinuerligt. Är du osäker på vårt lagersaldo vid beställning vänligen kontakta oss innan din beställning.

Tänk på att prisjämförelsesajter inte uppdaterar lagersaldon lika frekvent och kan därför skilja sig när du besöker vår butik.

Behöver jag logga in för att spåra min order?

Nej. Vi skickar alltid din orders kollinummer via SMS alt. till din angivna e-postadress efter att den blivit utlevererad från vårt lager. Skickas den direkt från vår leverantör kan detta dröja en arbetsdag, i vissa fall kan ditt paket levereras innan du hunnit få ditt kollinummer. Observera att vi skickar även mindre kollin med vadderade kuvert eller liknande, då kan ej spårning tillämpas. 

Vid frågor kontakta oss på support@evxab.com | Spåra ditt paket här

Behöver jag logga in för att se min orderstatus?

Nej, du kan klicka här för att se din orderstatus som gäst. För att se din orderstatus behöver du ange ditt ordernummer och den e-postadress du använde vid köpet.

Jag vill hämta en vara hos er, vad har ert showroom för öppettider?

Vårt showroom har generellt öppettider mellan 09.00 - 15.00 på vardagar eller enligt överenskommelse. Vi har inte öppet på helger eller röda dagar. Våra öppettider uppdateras kontinuerligt på vår Google företagssida.

För att säkerställa att vi finns på plats rekommenderar vi att du ringer oss på 019 – 761 33 21 innan ditt besök. Vid beställningar får du ett SMS när du din order är redo för avhämtning.