EVXAB.COM Sverige AB som din larmleverantör

Med ett inbrottslarm från EVXAB.COM och DSC PowerSeries Neo får du en tryggare vardag till ett konkurrenskraftigt pris. Du äger ditt larm och slipper på så vis dyra månadskostnader.

Vi erbjuder så kallade hybridlarm som är SBSC-intygade för larmklass 2. Hybridlarm ger dig möjligheten att kunna ansluta enheter både via tråd och trådlöst, vilket gör det till ett idealiskt och flexibelt säkerhetssystem för både små och stora anläggningar. Vi riktar in oss på privatpersoner och mindre företag. Du kan själv välja om du vill koppla upp ditt larm mot en godkänd larmcentral.

Larmklass 2

I klass 2 ska larmövervakningen utföras som skalskydd, kompletterat med invändigt försåtskydd. Till– och frånkoppling utförs i centralapparaten eller via separat manöverpanel. Exempel på användningsområden: bostäder med stort värde samt företag.

Källa: Stöldskyddsföreningen

Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering

Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) är ett ackrediterat certifieringsorgan. SBSC certifierar företag, personer, produkter och system inom brand- och säkerhetsområdet.

Powerseries Neo är kvalitetssäkrat och certifierat av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering (SBSC) i Larmklass 2.

Certifikatet intygar att produkten är testad och godkänd av ett ackrediterat provningslaboratorium och uppfyller de högt ställda internationella kraven på miljöklassning, funktionalitet och spårbarhet. Genom att välja certifierade produkter gör du en bra affär på lång sikt, du kan vara trygg i att produkten uppfyller kraven mot de gällande normer som finns och försäkringen gäller. Med icke certifierade produkter kan hela eller delar av ersättning vid inbrott utebli.

Läs mer om SBSC

PowerSeries Neo från DSC

PowerSeries Neo sätter en ny standard i ett unikt flexibelt säkerhetssystem för både små och stora anläggningar.  Ett skalbart hybridsystem med möjligheter för utbyggnad,  genom en kombination av konventionell trådbunden teknik  och ny avancerad trådlös teknik, öppnar för unika möjligheter. Den revolutionerande kommunikationsteknologin PowerG är framtagen för att hantera trådlösa installationer i krävande företagsmiljöer.

Tekniken som är fullt ut 2-vägs mellan alla  enheter ger stor flexibilitet samt hög driftsäkerhet. Fyra olika system från 16 till 128 sektioner ger en stor flexibilitet för professionella larminstallationsföretag. Ett system som kan hantera många installationstyper vilket bidrar till lägre kostnader för att upprätthålla en fungerande organisation runt säkerhetsinstallationerna.

Certifierade och godkända larmcentraler

Följande larmcentraler är certifierade och godkända för mottagning av Neo PowerSeries samt Neo PowerSeries kameradetektorer:

Securitas Larmcentral, Nokas Larmcentral, Rapid Larmcentral, Falck Larmcentral, Lövestad Larmcentral.

Vill du bli kontaktad av oss?

Skicka in din förfrågan direkt via formuläret nedan eller ange att du vill uppringd för konsultation av en representant från vår försäljningsavdelning. Har du tillgång en skiss eller planritning av fastigheten kan vi snabbare ta fram en effektiv lösning för ditt behov. 


Vi söker certifierade installationspartners över hela landet. 

Kontakta oss på 019 - 761 33 21 eller på butik@evxab.com. Du kan även besöka oss på på Radiatorvägen 2, Örebro.

Offertförfrågan inbrottslarm

    Bifoga din planritning (om tillgänglig)
    Beskriv vad du är intresserad av.