Fri Frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt hos EVXAB.COM Sverige AB, oavsett ordervärde och vikt på paketet. För att vi ska kunna erbjuda fri frakt så undersöker vi bästa speditören för varje enskild order. Om du har extra bråttom med din order, välj PostNord som transportör.

Observera att enstaka varor kan vara skrymmande och därmed inte möjligt med fri frakt. 

Inget krav på registrering vid köp

För att handla hos oss behöver du inte registrera ett kundkonto, utan fyll din varukorg med önskade produkter och slutför din beställning. Det ska vara enkelt att handla! Detta gäller både privatpersoner och företag.

Har ditt företag en inköpsorder går det bra att skicka in den via e-post order@evxab.com. Vi är registrerade som leverantör hos flertalet företag och myndigheter.

Öppet köp 30-dagar

Vi erbjuder alltid 30-dagars öppet köp, bytesrätt, ångerrätt. För oss är det viktigt att du blir nöjd, om du av någon anledning inte blir nöjd med produkten eller har några funderingar får du gärna ta gärna kontakt med vår kundtjänst. Observera att andra villkor gäller specialbeställningar, beställningsvaror och företag.

Selektivt sortiment

Vi erbjuder ett selektivt sortiment med främsta inriktning mot industriell IT, server och lagringslösningar, nätverkskommunikation och kameraövervakning. Alla produkter på vår e-handel håller hög kvalité, är driftsäkra och är noggrant utvalda utav vår kunniga personal. Samtliga produkttexter är skrivna på svenska och innehåller ingen automatiserad information.

Kvalitativa varumärken

Vi jobbar nära med en rad olika gedigna varumärken, däribland ALFA Networks, AKiTiO, DSC PowerSeries Neo, Getac, Paessler PRTG Network Monitor, Ubiquiti Networks, Teltonika och Xiaomi Aqara för att nämna några.

Vi erbjuder distribution på flertalet varumärken, vänligen ansök om att bli återförsäljare genom att klicka här


IT-konsulter

Vi är IT-konsulter i grunden med en passion för kundrelationer och digital handel. Vi hjälper dig gärna på plats om behovet finns, både privatpersoner och företag är hjärtligt välkomna!

Partners

Vi är registrerade partners med DELL, Intel, D-Link samt auktoriserad återförsäljare för AKiTiOIPCAM-SHOP DanmarkMicrosoft Surface och Paessler AG.

Vi finns på prisjämförelsesajterna Prisjakt.nu och Pricerunner.se där du gärna får lämna omdöme om du tidigare handlat hos oss. 

Tradera

EVXAB.COM Sverige AB finns även på marknadsplatsen Tradera där du kan läsa omdömen från våra köpare och se våra nuvarande auktioner. Besök vår butik på Tradera. 

Offertförfrågan

Är ditt företag behov av att göra större inköp? Vi förenklar din vardag genom att samla alla dina produkter på en och samma order, till ett konkurrenskraftigt pris. 

Välkommen med din offertförfrågan.