Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016 (Upgrade) Visa större

Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016 (Upgrade)

10-545

Byggd för stabilitet. LTSB får säkerhetsuppdateringar i 10 år, utan funktionuppdateringar.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


Produktinformation

Visste du att det finns en version av Windows 10 som inte får stora funktionsuppdateringar, och har inte ens Windows Store eller Microsoft Edge-webbläsaren? Det kallas Windows 10 LTSB, kort för Long Term Service Branch.

Windows 10 LTSB utelämnar många nya saker i Windows 10. Det kommer inte med Windows Store, Cortana eller Microsoft Edge-webbläsare. Det utelämnar också andra Microsoft-appar som Kalender, Kamera, Klocka, Mail, Pengar, Musik, Nyheter, OneNote, Sport och Väder.

LTSB är endast för missionskritiska enheter. "Det är viktigare att dessa enheter hålls så stabila och säkra som möjligt än aktuella med ändringar av användargränssnittet".

Windows 10 Enterprise

Enterprise Edition ger dig mer kontroll över telemetri data som skickas till Microsoft och när Windows Update installerar uppdateringar. Det låter dig också ändra några speciella grupppolicyinställningar, så att du kan inaktivera låsskärmen. Utöver konfigurationen hittar du andra användbara funktioner som Windows To Go, som låter dig installera Windows 10 på en USB-enhet och ta den med dig så att du kan starta din egen Windows-installation på vilken dator som helst.

OBS! Tänk på att Enterprise LTSB kräver att en Windows 10 Pro licens finns i grunden. Endast tillgänglig för Volymlicens. 

Microsoft support lifecycle för Windows 10 Enterprise 2016 LTSB

Datablad

Modell EVX-00126
Produkttyp Licens
Egenskaper LTSB 2016 (Long Term Servicing Branch)
Leveranssätt Microsoft Licensportal, Elektronisk distribution (E-post)
Systemkrav Windows 10 Pro licens ESD eller OEM.

Tillbehör