Microsoft Windows 10 Pro (ESD)

10-511

Windows 10 Pro är så välbekant och lättanvänt att du känner dig som en expert.

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


1 999 kr exkl. moms

2 499 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Med Windows 10 Pro har du en fantastisk affärspartner. Det har alla funktioner som Windows 10 Home har, plus viktig affärsfunktionalitet för kryptering, fjärrinloggning, virtuella maskiner och mer. Få snabba uppstarter, en bekant men utökad Start-meny, och fantastiska nya sätt att få saker gjorda, plus innovativa funktioner, som en helt ny webbläsare byggd för onlineaction.

Det bara fungerar

Windows 10 kombinerar det Windows som du redan känner till med fantastiska förbättringar som du kommer att älska. Tekniker som InstantGo låter dig starta upp och fortsätta snabbt. Och Windows 10 har fler inbyggda säkerhetsfunktioner än någonsin för att skydda mot skadliga programvaror.

Multitaska/Gör fler saker samtidigt

Multitaska som en mästare med möjligheten att göra fyra saker på skärmen samtidigt. Börjar skärmen bli för fullspäckad? Skapa virtuella skrivbord för att få mer utrymme och bara jobba med det du vill. Dessutom är alla dina meddelanden och viktiga inställningar samlade på en lättåtkomlig skärm.

Microsoft Edge

Det är den helt nya webbläsaren, designad för att göra så att webben arbetar i samklang med dig. Skriv för hand eller skriv med tangentbordet direkt på webbsidor och dela dina markeringar med andra. Du kommer att gilla läsvyn som rensar bort distraktioner. Det finns också ett förbättrat adressfält för att hjälpa dig att hitta saker snabbare.

Continuum

Den bästa skärmen är alltid den du använder just nu eftersom Windows 10 optimerar din upplevelse för din aktivitet och enhet. Skärmfunktioner anpassar sig för enkel navigering, och appar kör smidigt på de minsta till de största displayerna.

Datablad

Modell FQC-09131
Produkttyp Operativsystem
Språk Alla språk är inkluderade
Returrätt Nej
Leveranssätt Levereras via digital distribution
Processorkrav 1 GHz-processor eller snabbare
Minneskrav 1 GB RAM för 32-bitar; 2 GB för 64-bitar
Krav på hårddiskutrymme Upp till 20 GB tillgängligt hårddiskutrymme
Bildskärmskrav 800 x 600 skärmupplösning eller högre.
Grafik DirectX® 9-grafikprocessor med WDDM-drivrutin
Ytterligare systemkrav Internetåtkomst, Microsoft-konto krävs för vissa funktioner.

Tillbehör