Aeotec Multisensor 6

61-308

Rörelsevakt för Z-Wave. Detekterar rörelse med IR. Inbyggd temperatursensor, luftfuktighetsensor, vibrationssensor, UV-sensor samt ljussensor.

Mer detaljer

Skickas normalt inom 2-3 dagar


Beställningsvara


476 kr exkl. moms

595 kr inkl. moms

 

Produktinformation

En mycket spännande enhet med sex inbyggda sensorer (rörelse, temperatur, ljus, fuktighet, vibration och UV). Den har dessutom manipulationsskydd och stöd för Z-WavePlus vilket gör detta till en av de allra mest mångsidiga produkterna på marknaden. Den är dessutom 70% mindre än tidigare versioner vilket gör den mycket mer elegant och diskret. Att den dessutom väger betydligt mindre än sina föregångare gör installationen smidigare och du kan till och med använda dubbelsidig tejp.

Multisensor 6 kan strömförsörjas både via batterier eller tillsammans med den medföljande USB-kabeln. Dess trådlösa signaler räcker upp till 50% längre och 250% snabbare.

Rörelsesensor

Med fem meters räckvidd och 120° "synfält" så kan den rörelsedata som Multisensor 6 registreras används för  t.ex, säkerhetsfunktioner, värmelösningar och energibesparing. Att kunna veta om, och när, vissa rum används är nyttig information när du gör ditt hem smart.

Temperatursensor

Med hjälp av Z-Wave finns det massor av sätt som du kan se till att ett rum ständigt har den optimala temperaturen och med Multisensor 6 blir detta enkelt. Temperatursensorn kan mäta mycket noggrant mellan -10~50°C och rapportera alla förändringar direkt tillbaka till din smarta kontrollenhet.

Ljussensor

Automatiserad belysning är bara så smart som systemet som finns bakom det. Med den digitala ljussensorn kan du mäta ljusnivån i ett rum i realtid.

Fuktsensor

I vissa rum som kök och badrum kan det ibland bli alldeles för fuktigt medan andra utrymmen inte är tillräckligt fuktiga. Med Multisensor 6 kan du övervaka fuktigheten i ett rum från 0 upp till 100% och därmed kan du använda denna data för att automatisera t.ex. fläktar, motoriserade fönster och avfuktare.  Multisensor 6 gör helt enkelt att du kan se till att miljön i ditt hem ständigt är perfekt oavsett om du är på plats eller inte.

Vibrationssensor

Multisensor 6 innehåller en seismisk sensor som är kan känna av och rapportera eventbaserade vibrationer. Dessa små förändringar kan bl.a. användas för att skydda enheten och den märker om en inkräktare försöker att manipulera den eller om den av misstag har förflyttats från dess tilltänkta placering. 

UV-sensor

Denna produkt mäter ultraviolett ljus, det typ av ljus kan orsaka allt från ögonskador till möbelblekning. Multisensor 6 mäter ett rums UV-nivå så att rummets miljö kan anpassas med hjälp av gardiner, persienner och belysning.

Datablad

Modell AEOEZW100
Batterityp 2 x CR123A (3V, 1500mAh), ingår ej.
Förpackningen innehåller Multisensor 6, USB-kabel, Monteringsfäste, skruvar, tejp och manual.
Kapslingsklass IP20