SANDISK iXpand Flash Drive 128GB

71-405

Sandisk iXpand Flash Drive. Extra lagringsutrymme för din iPhone eller iPad.

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


919 kr exkl. moms

1 149 kr inkl. moms.

 

Produktinformation

Utformad för att vara den perfekta kompanjonen för din iPhone, iXpand Flash Drive är ett enkelt sätt att frigöra utrymme på din iPhone som automatiskt säkerhetskopierar din kamerarulle, du kan även titta på populära videoformat direkt från enheten.

iXpand Flash Drive har både en flexibel lightningkontakt som fungerar med de flesta fodral och en USB 3.0-port för att ansluta till din Mac-dator eller PC så att du enkelt kan flytta saker där du vill ha dem.

iXpand Flash Drive innehåller också krypteringsprogram som låter dig lösenordsskydda dina filer, så att du kan dela ditt innehåll samtidigt hålla känsliga filer säkert på dina enheter.

Ta alla bilder och videoklipp som du vill the iXpand Flash Drive ger ett snabbt och enkelt sätt att frigöra utrymme på din iPhone så att du alltid är redo att fånga fler minnen.

Frigör utrymme snabbt!

Frigör utrymme på din iPhone eller iPad snabbt med iXpand Flash Drive. Anslut bara Lightning-kontakten och du kan enkelt flytta bilder, filmer och andra filer av enheten och på enheten. Därifrån kan du överföra filer till en Mac-dator eller PC eller lagra dem på enheten.

Automatisk fotobackup

Mobilappen iXpand kan automatiskt säkerhetskopiera din iPhone eller iPad kamerarulle när enheten är ansluten, inget behov av att manuellt välja vilka bilder som ska säkerhetskopieras. Varje gång du ansluter den, gör det jobbet åt dig.

Titta på dina videoklipp på resande fot

iXpand Flash Drive stöder populära videoformat (.wmv AVI, MKV, MP4, MOV) så att du kan lagra och titta på video direkt från enheten, vilket gör det en utmärkt reskamrat.

Fungerar med de flesta skal

iXpand Flash Drive är utformad med en flexibel kontakt för att ansluta direkt till din iPhone eller iPad utan att behöva ta bort ditt skydd. Nu finns det iXpand Flash Drive kommer också i en version byggd för OtterBox-skal.

USB 3.0 höghastighetsöverföring

Anslut enheten i datorns USB 3.0-port och du kan överföra filer i en blixt.

iXpand  Mobile App

Tillgänglig från App Store, gör iXpand Drive-appen det enkelt att hantera dina foton och videor och även gör det möjligt att titta på populära videoformat direkt från enheten.

Datablad

Modell SDIX30C-128G-GN6NE
Vikt 5,4 g
Operativsystem som stöds Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8, Windows 10, Chrome OS, Mac OS X v10.8 eller senare