Dell WD15 USB-C Dockningsstation (130W)

94-130

Smidig USB-C Dockningsstation från DELL.

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


1 832 kr exkl. moms

2 290 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Dell Dock ger gemensam dockning för både Dell-plattformar och andra plattformar via en DisplayPort med USB Type-C som ger tillförlitlig anslutning och skarp bild. Dockningsstationen ansluts med en enda kabel, vilket frigör utrymme på skrivbordet och på arbetsplatsen. Det går även att montera dockningsstationen bakom en skärm eller på skrivbordet. Dell Dock är en liten och kompakt dockningsstation som är perfekt för presentationer, med snabb, effektiv anslutning till flera bildskärmar och all vanlig kringutrustning via en praktisk kabel.

En kabelanslutning

Använd Dell Docks kraftfulla DisplayPort med USB Type-CTM-kabel för att på ett smidigt sätt ansluta en bärbar dator eller surfplatta till en enda data- och strömkälla på upp till 130 W för Dell-enheter och 60 W för enheter från andra tillverkare. Dessutom får du en enkel och tillförlitlig anslutning från din bärbara dator eller surfplatta till dubbla skärmar i full HD-upplösning eller till en enda 4K-skärm på 30 Hz och all annan viktig kringutrustning.

Små utrymmeskrav och stor flexibilitet

Dell Dock är extremt liten – 15,49 x 10,92 x 2,11 cm – och har en enda kabel. Ställ den där du vill arbeta – på skrivbordet på kontoret, vid en gemensam arbetsstation (hot desk) eller i ett konferensrum. Den får plats även i begränsade utrymmen.

En dockningsstation för allt

Dell Dock är kompatibel med utvalda bärbara Dell-datorer, workstations, surfplattor och ett flertal kompatibla enheter från andra tillverkare. Via USB Type-CTM-portarna ombesörjer dockningsstationen dataöverföring, sändning av videosignaler och strömförsörjning. Anslut enkelt till bildskärmar, mus, tangentbord och ljudkringutrustning via Dell Dock från valfritt kompatibelt datorsystem.

Anslut för samarbete

Ta med dig din bärbara dator till nästa möte där du och dina kollegor snabbt kan ansluta till Dell Dock och visa upp er senaste PowerPoint-presentation på en ansluten skärm eller med en projektor.

Förbättrade grafikprestanda

USB Type-CTM-anslutningen är en toppmodern och extremt tillförlitlig teknik för hög grafikprestanda. Bilden på skärmen blir skarp och tydlig.

Anslutningar och funktioner,

Stöder två FHD-skärmar
Två USB 2.0-portar
Tre USB 3.0-portar
Högtalarutgång (baksida)
Kombinationsport för ljud (framsida)
Gigabit Ethernet
Kensington-låsplats
Nätadapter på 130 W med 7,4 mm hylsa

Datablad

Modell 452-BCCQ
Förpackningen innehåller Dell Dock, DisplayPort via USB Type-CTM-kabel, Nätadapter på 130 W med 7,4 mm hylsa, Snabbinstallationsguide