Dell Networking N1524P Managerad Switch (24 portar, 4 SFP+)

69-101

Administrerad switch från Dell Networking. Kostnadseffektiv switch med enterprise-funktioner. 4 x SFP+ och rackmonterbar.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


10 899 kr exkl. moms

13 624 kr inkl. moms

 

Produktinformation

80PLUS-certifierat, effektivt integrerat nätaggregat. Redundanta fläktar med variabel hastighet. Ett kommandoradsgränssnitt (CLI) och grafiskt användargränssnitt (GUI) med ett välkänt kommandospråk som hjälper erfarna nätverksadministratörer att snabbt bli produktiva.

Automatisk USB-konfigurering så att nätverksadministratörer snabbt kan driftsätta speglingskonfigurationer på många enheter med hjälp av en USB-nyckel

En mängd olika funktioner i företagsklass med välbekanta och intuitiva konfigurations- och hanteringskommandon, inklusive de öppen standard-protokollen och smart integreringsteknik underlättar smidig drift av nätverk med flera leverantörer

Konstruerade för effektivitet

Switcharna i N1500-serien håller driftskostnaderna nere genom att de kan användas i temperaturer upp till 45°C (113°F) och därmed bidrar till att minska kostnaderna för kylning.

Förenkla hantering med avancerade funktioner

Dell Networking N1500-serien har utformats för enkel implementering,enastående interoperabilitet och en låg inlärningskurva för nätverksadministratörer.

Problemfri implementering oavsett storlek
Med hög genomströmning och kapacitet för att hantera oväntade arbetsbelastningar är N1500-seriens switchar idealiska för snabbt växande GbE-nätverk som kräver aggregering med hög densitet med smidig redundans och tillgänglighet.

Datablad

Modell 210-AEVY
Portar 24 x 10/100/1000 + 4 x 10 Gigabit SFP+
PoE PoE+
Total max-effekt PoE 30,8 W
RAM 1 GB
Egenskaper Auto-negotiation, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), portspegling, Broadcast Storm Control, luftflöde fram till bak, redundanta fläktar
Vikt 5,8 kg
Operativ temperatur 0 °C - +45 °C
Standarder som följs FCC klass A-certifierad, cUL, GS, RoHS, WEEE, REACH, ICES Class A, VCCI Class A, EAC, CCC Class A
Internt lagringsutrymme 256 MB (Flash-minne)
Förpackningen innehåller Dell Networking N1524P, Rack monteringssats