WebRelay Quad-LS Visa större

WebRelay Quad-LS

50-407

Önskar du kontrollera en till fyra reläutgångar över IP är WebRelay Quad-LS ditt mest kostnadseffektiva och säkra val.

Mer detaljer

Skickas normalt inom 2-3 dagar


Beställningsvara


1 756 kr exkl. moms

2 195 kr inkl. moms.

 

Produktinformation

Inbyggd webbserver, ingen extern mjukvara behövs, du surfar in direkt till enheten och kan enkelt styra varje utgång individuellt för att exempelvis starta om en övervakningskamera.  

Eller använd den som en larmförlängare där du kopplar den "rygg mot rygg", M2M, med en ingångsförsedd enhet så kan du enkelt beskrivet exempelvis ansluta en strömbrytare till ett WebRelay och en lampa till ett annat WebRelay. Med knappen i Göteborg och lampan i Nynäshamn kan du tända och släcka som du vill, slå av och på pumpar, ventiler, kontrollera elektroniska dörrlås, garageportar och bommar, boota om datorer och annan utrustning. Anslut den digitala utgången från en PLC, med WebRelay kan den kontrollera enheter fjärrmässigt. Koppla en dörrsensor till en WebRelay och en ringklocka till en annan, nu plingar det i klockan när någon öppnar dörren oavsett var i världen dörren finns. Tillämpningarna är nästan oändliga.

Inbyggd webserver - ingen programmering behövs!

Surfa in till enheten, läs av aktuell status, stäng eller öppna ett relä. För integration med andra system kan du styra den via XML-textmeddelanden och den kan också fungera som en Modbus/TCP-slav.

  • 4 Reläutgångar (28VAC, 3A) på/av eller puls
  • DIN- eller väggmonterbar
  • Temperaturomfång (-40° till 65.5°C)
  • HTTP, XML, eller Modbus/TCP
  • OBS! Finns även som PoE-modell

Omedelbar översikt via App till mobilen

Ladda ned App:en från Controlbyweb för Apple eller Android-baserade smartphones så får du omedelbar överblick av dina samtliga givare samt även möjlighet att styra dina relä in och utgångar direkt i App:en.

OBS! Nätadapter ingår ej. 

Datablad

Modell X-WR-4R3-I
Egenskaper Relays, Digital Input, SNMP, Scheduling
Vikt 142 g
Operativ temperatur -40°C till 65.5°C
Relätyp ON/OFF eller Pulse

Ladda ner