PIR Bravo 6 Visa större

DSC PIR Bravo 6

61-132

Bravo 6 är en microprocessorbaserad detektor utrustad med två separata IR-sensorer och en speciell lins. Denna kombination ger Bravo 6 en överlägsen teknik att särskilja husdjur och andra störningar från en riktig inkräktare.

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


1 039 kr exkl. moms

1 299 kr inkl. moms.

 

Produktinformation

Bravo 6 har ställbar känslighet som kan justeras i två lägen för att anpassas för både stora och små husdjur. Bravo 6 är inte endast en husdjursdetektor, utan kan användas överallt där bästa tänkbara prestanda önskas. Bravo 6 är 12 x 15m bredstrålande, har dubbla IR-sensorer och ger överlägsen detektering av inkräktare samtidigt som den är immun mot husdjur upp till ca 38 kilos vikt och 75 cm höjd.

• Patentskyddad signalbehandling
• Starkt skydd mot transienter och statisk energi
• Exceptionellt bra vitljusfilter
• Starkt skydd mot radiostörningar
• Temperaturkompensering
• Extra tyst reläfunktion

Att tänka på angående montering och husdjur

Normalt reagerar inte husdjursdetektorer på djur under specificerad vikt som rör sig på golvet i ett bevakat utrymme. Om djuret rör sig i en trappa inom detektionsområdet kan dock rörelsedetektorn uppfatta djuret som större än det egentligen är eftersom detekteringen sker på en högre höjd över golvet. Montera därför detektorn där husdjur inte kan komma in i detektionsområdet genom att klättra på möbler, trappor eller andra objekt. Katter är speciellt svåra eftersom de kan klättra på nästa vad som helst. Säkerställ att detektorn inte riktas mot något som katten kan klättra på som är högre än 75 cm.

Datablad

Modell PIR Detector Bravo 6 BV-601