Synology NVR1218

93-522

Synology Network Video Recorder NVR1218 är en allt-i-ett energieffektiv privat övervakningslösning med HDMI-utgång för datorlös hantering och liveövervakning.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


Produktinformation

Allt-i-ett, fristående övervakningslösning

Synology Network Video Recorder NVR1218 erbjuder en övervakningsupplevelse fri från ansträngningar eftersom den har möjlighet att visa och spela in upp till 12 IP-kameror1 och är samtidigt extremt energieffektiv.

1080p HDMI-utgång för lokal skärm

Titta på övervakningsflöden och hantera kameror/inspelningar utan att använda en dator. NVR1218 är utrustad med en dedikerad HDMI-utgång som ger en upplösning 1080p på en skärm och har samtidigt stöd för upp till 720p för upp till 12 kanaler/30FPS.

Flexibel installation

Installera och distribuera NVR1218 på fjärr- eller säkra platser utan det behövs någon extern nätverksåtkomst2. Stödet för butikssystem (POS, Point of Sales) gör att NVR1218 kan integreras med transaktionssystem för att göra det möjligt att indexera videoindexering mot transaktionsposter.

Utökningsbar inspelningslagring med upp till 7 diskar

NVR1218 kan anslutas till Synology DX5173 utökningsenhet för att utöka från 2 till 7 diskar och gör att du kan skapa RAID 5-volymer och hitta den ideala balansen för din lagringsstrategi. När den väl är ansluten via eSATA via en specialkonstruerad låskabel kan den råa kapaciteten hos NVR1218 nå upp till 70TB4.

Intuitiv Surveillance Station som strömlinjeformar distribuering

Med stöd från kraftfulla funktioner från Surveillance Station och dess mobila app kan allting göras utan en PC.
Fullständigt stöd för Surveillance Station-funktioner

Surveillance Station tillhandahåller ett centraliserat och användarvänligt gränssnitt som gör att du kan hantera och övervaka IP-kameror i din affär eller på ditt kontor.

Övervakning på rörlig fot med den mobila appen DS cam

DS cam är den mobila förlängningen av Surveillance Station som gör att du får åtkomst till Livevy, uppspelning av inspelningar, justera PTZ och ta emot push-meddelanden på din mobila enhet.

  1. NVR1218 har 4 kameralicenser förinstallerade. Se specifikationerna.
  2. För att installera NVR1218 utan Internetanslutning krävs en HDMI-skärm, USB-mus och den medföljande USB-dongeln för installation. I det här scenariot har NVR1218 stöd för upp till 4 IP-kameror med den förinstallerade kameralicensen. Vänligen se Snabb installationsguide för mer information.
  3. NVR1218 har stöd för en Synology DX517, säljs separat.
  4. För att få reda på mer om hårddiskars kompatibilitet, vänligen klicka här.

Obs! Produkten har utgått!

Datablad

Modell NVR1218
Certifiering FCC Class B, CE Class B, BSMI Class B
USB-port 3 st (1 st USB 3.0, 2 st USB 2.0)
RAM 1 GB DDR3
Processor Embedded NVR SoC
eSATA-port 1 st
Antal Hårddiskfack 2
Max antal kanaler (Kameralicenser) 12 (inklusive 4 gratislicens)