Synology DS1817+

93-515

DiskStation DS1817+ från Synology. Högpresterande NAS (8-fack) som är optimerad för kryptering och intensiva uppgifter.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


9 999 kr exkl. moms

12 499 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Centraliserad lagringslösning med enastående prestanda

Synology DiskStation DS1817+ är en 8-facks NAS som drivs av en fyrkärnig CPU med AES-NI-hårdvarukrypteringsmotor. Med fyra 1GbE LAN-portar kan den installeras med ett 10GbE-nätverksgränssnitt (NIC) eller dubbla M.2 SSD-adapterkort och på så sätt förbättra nätverkshastigheter eller höja prestandan med SSD-cache.

Superladda din lagring med snabb prestanda

Utrustad med dubbla kanalers minne och en PCIe-kortplats har DS1817+ stöd för att installera det dubbla M.2 SSD-adapterkortet M2D17 eller 10GbE-nätverkskort för hög IOPS-systemcache och ultrasnabb dataöverföring respektive.

Realtidssamarbete i ditt privata moln

Office är ett samarbetspaket som kombinerar bekvämligheten och användbarheten hos publika moln med den dataintegritet och säkerhet som garanteras av privata moln. Det låter er tillsammans arbeta sömlöst med dokument och kalkylblad i en skyddad miljö.

Komplett certifierade och virtualiserade lagringslösningar

Synology iSCSI-lagring har fullt ut stöd för de flesta virtualiseringslösningarna, för att göra arbetet mer effektivt med hjälp av hantering via ett enkelt gränssnitt. VMware vSphere 6 och VAAI-integrering hjälper till att avlasta specifika lagringsåtgärder och optimerar datorkraften. Windows Offloaded Data Transfer (ODX) ökar hastigheten för dataöverföring och migrering. Stöd för OpenStack Cinder omvandlar din Synology NAS till en blockbaserad lagringskomponent.

Datablad

Modell DS1817+ (8GB)
Certifiering FCC Class B, CE Class B, BSMI Class B
USB-port 4 (USB 3.0)
RAM 8 GB, (max 16GB, 2x8GB)
Processor Intel Atom C2538 (Quad Core, 2.4 GHz)
Vikt 6.0 kg
eSATA-port 2st
Antal Hårddiskfack 8 st
Ljudnivå 22.2 dB(A)

Ladda ner