Logitech MK850 Performance

68-715

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


1 039 kr exkl. moms

1 299 kr inkl. moms

 

Produktinformation

MED FULL KRAFT OCH FULLT STÖD.

Upplev en helt ny nivå av produktivitet med vår kraftfulla MK850 Performance. Det mjuka handledsstödet, den rundade tangentbordsramen och musens rundade form ser till att du arbetar bekvämt och ergonomiskt. Växla mellan skärmar med både tangentbord och mus för ökad mångsidighet.

BYGGD FÖR DIN BEKVÄMLIGHET

Det extra stora, mjuka handledsstödet och den rundade tangentbordsramen ger dig stöd när du skriver. Justerbara, lutningsbara ”ben” ger en perfekt skrivvinkel. Musens rundade utformningen och den mjuka gummiytan gör att den ligger bekvämt mot handen.

ÖKAD PRODUKTIVITET

Hypersnabb rullning hjälper dig att flyga fram genom dokumenten och webbsidorna, och det normalstora tangentbordet med noggrant utformade, konkava tangenter gör att du kan skriva både tyst och snabbt.

HANTERA FLERA ENHETER PÅ BÄSTA SÄTT

Du börjar kanske skriva på datorn, men med ett knapptryck kan du när det behövs växla till surfplattan eller mobilen, och sen tillbaka till datorn. För att kunna arbeta så mångsidigt som möjligt kan du nu para ihop musen med upp till 3 enheter.

*Alla USB-utrustade eller Bluetooth® Smart-förberedda enheter med stöd för externa tangentbord (HID-profil).

PÅLITLIG OCH PROBLEMFRI

Ditt tangentbord behöver inte nya batterier förrän efter 3 år, och musen rullar på i 2 år.*Anslut trådlöst till dina enheter med Logitech Unifying™ USB-mottagare eller para ihop via Bluetooth®-lågenergiteknik.

*Batteriets livslängd varierar beroende på datormiljö och användning.

Datablad

Modell 920-008229
Förpackningen innehåller Trådlöst tangentbord, Trådlös mus, Unifier-mottagare 2 AAA-batterier i tangentbordet, 1 AA-batteri i musen (ingår), USB-kabel för utökad räckvidd,Bruksanvisning