Logitech G900 Chaos Spectrum

68-704

Chaos Spectrum - Sladdansluten/Trådlös spelmus i högsta klass från Logitech med proffsig prestanda som snabbt blivit Esportspelarnas favorit.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


1 598 kr exkl. moms

1 998 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Proffsig prestanda - Esportspelarnas favorit

När trycket är högt, kan svarstiderna vara skillnaden mellan att vinna och förlora. Med flera miljoner i prispotten, kan de bästa esportproffsen tryggt lita på G900 Chaos Spectrum. Chaos Spectrum har en rapporteringsfrekvens på 1 millisekund och en optimerad, trådlös anslutning på 2,4 Ghz, viket ger enastående reaktionstider i tävlingsspel som kräver snabba drag.

Logitechs mest precisa optiska sensor - Pixelprecis prestanda

Chaos Spectrum är utrustad med den optiska sensorn PMW3366, som allmänt betraktas som den bästa spelmussensorn på marknaden. PMW3366 har ingen utjämning, filtrering eller acceleration i hela dpi-intervallet (200–12 000 dpi), vilket ger utmärkt avläsning och konsekventa svarstider oavsett hastighet. Använd ytjusteringen i Logitech Gaming Software för att finjustera sensorerna efter spelytan och få ännu bättre hastighet och exakthet.

Lätt konstruktion - Överlägsen hastighet och komfort

Alla komponenter i G900 Chaos Spectrum har optimerats för att minska vikten men bibehålla stabiliteten. Varje del i konstruktionen har analyserats och justerats för att skala bort milligram där det har varit möjligt. Bland annat är väggjutningarna tunnare och hyperrullhjulet har fått en ihålig "nav"-design. Resultatet är en trådlös mus med en vikt på låga 107 gram som är oerhört bekväm att använda under långa perioder och har en snabbare återgivning.

Passar både höger- och vänsterhänta - kan anpassas efter din hand och stil

En helt konfigurerbar knapplayout och ambidexteriös design gör att musen kan användas lika lätt av höger- och vänsterhänta, oavsett om de vill hålla i den med handflatan, fingrarna eller fingertopparna.

Strömsparande teknik - För långa spelsessioner

Chaos Spectrum använder en exklusiv klockjusteringsteknik som märkbart minskar strömförbrukningen, så att du kan spela utan avbrott i 32 timmar – under en hel tävlingshelg – med en enda laddning.*  Batteriassistans i Logitech Gaming Software uppmärksammar dig om laddningsnivån och ger dig en uppskattning på den kvarvarande batteritiden.

  • *Batteritid upp till 32 timmar utan belysning, eller 24 timmar med standardbelysning.

Exklusiv klockjusteringsteknik - Snabbare och pålitligare

Klockjusteringstekniken i Chaos Spectrum ger dig maximerad hastighet och batteritid, samtidigt som den minskar försämringar som uppstår till följd av temperatur, luftfuktighet, ålder och delvarianter.

Knappar med mekanisk vridning - Snabb, korrekt och pålitlig klickprestanda

Ett fjädringssystem och gångjärn i metall är inbyggda i höger och vänster musknapp för att ge skarpa och exakta knapptryckningar och snabb respons. Systemet minskar avståndet mellan knapparna och brytarna, samtidigt som det krävs mindre kraft för varje klick, vilket leder till snabbare återhämtning. Det ger en lägre, mer konsekvent och förutsägbar klickkraft mellan varje klick.

11 programmerbara knappar - Smidiga kontroller

Använd Logitech Gaming Software för att programmera favoritkommandon och -makron för upp till elva knappar. 

Datablad

Modell 910-004608
Sensor PMW3366
Garantitid Två års begränsad maskinvarugaranti
Produkttyp Gamingmus
Egenskaper Hypersnabbt rullningshjul, DPS-justeringar i farten och upp till 5 inbyggda profiler
Vikt 107 g
Kabellängd 1,83 meter
USB-gränssnitt USB 2.0
Operativsystem som stöds Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Batteritid 24 timmar (Standardbelysning), 32 timmar (Ingen belysning)
Förpackningen innehåller Mus, Laddnings-/datakabel, Trådlös USB-adapter, Kabeladapter, Tillbehörsfodral, Sidknappar (2 x vänster, 2 x höger), Hölje för sidknappar (vänster, höger), Bruksanvisning
Systemkrav Strömförsörjd USB-port Internetanslutning för nedladdning av programvara (tillval)
Reaktionstid USB-dataformat: 16 bitar/axel, USB-rapportering: 1 000 Hz (1 ms), Trådlös rapportering: 1 000 Hz (1 ms), Trådlös teknik: anpassad 2,4 GHz, Mikroprocessor: 32-bitars ARM
Glidning Dynamisk friktionskoefficient: 0,11 μ (k), Statisk friktionskoefficient: 0,17 µ (s), Testad på träytor
Hållbarhet Knappar (vänster/höger): 20 miljoner klick, Tassar: 250 kilometer
Typ av anslutning Sladdansluten/trådlös
DPI (min/max) 200–12 000
USB-rapporteringsfrekvens 1 ms
Avläsning Upplösning 250–12 000 dpi, Max. acceleration: +40G, Max. hastighet: +300 ips (Testad på Logitech G240 Gaming Mouse Pad)