Optapad Extended Visa större

Optapad Extended

66-013

Vi presenterar Optapad Extended - en ny typ av ergonomisk mus som kombinerar optisk teknik med ergonomisk design. Optapad är en ny typ av ergonomisk mus som kombinerar optisk teknik med ergonomisk design.

Mer detaljer

Skickas från externlager


9 st i lager


2 399 kr exkl. moms

2 999 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Optapad® är en ergonomisk mus som ger dig en naturlig arbetsställning. Den centrerade touchplattan och de mjuka vingformade handledsstöden hjälper dig att hitta en avspänd hållning. Handledsstöden är avtagbara och utbytbara.

För att styra pekaren använder du valfritt finger på touchplattan. Optapad använder sig av den optiska multisensingteknologin zForce®, som innebär att sändare skickar ut plana ljusfält över touchplattan. När ljusstrålarna i dessa fält bryts, t.ex. när du sätter ner ditt finger, registreras det av detektorer. Det ger en väldigt bra precision och gör att du kan använda rörelser som du känner igen från telefoner och surfplattor – t.ex. tap, scroll, pinch och swipe. Knapparna och zonerna för touchknapparna ger dig enkelt tillgång till de kommandon du oftast använder. Samtliga 8 knappar är programmerbara enligt dina önskemål.

Datablad

Modell 171202

Tillbehör

Ladda ner