HandShoe Mouse Wireless Right Large Visa större

HandShoe Mouse Wireless Right Large

66-006

HandShoe Mouse ger dig en bättre arbetsställning, samtidigt som den effektiv förhindrar RSI-skador och musarm. HandShoe Mouse Wireless Right Large

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


1 599 kr exkl. moms

1 999 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Perfekt passform för din hand

HandShoe Mouse passar som handen i handsken och finns för både höger- och vänsterhänta. Den unika och patenterade utformningen stödjer din hand. HandShoe Mouse finns i tre storlekar (small, medium och large), alla i såväl trådbundet som trådlöst utförande. Därför finns det alltid en HandShoe Mouse för alla!

Handen nuddar inte skrivbordet

Handleden får ett bra stöd, medan fingrar och tumme vilar avslappnat på ovansidan av musen.

Lyft inte handen

Motverkar behovet av att “greppa om” musen.

Slappna av i hela handen

HandShoe Mouse ger den mest avslappnade positionen, som förhindrar onödigt greppande och klämmande som de flesta traditionella möss kräver.

Motverkar spänningar, värk och musarm

Med HandShoe Mouse använder du underarmen — inte handleden. På så vis arbetar du med de större muskelgrupperna, snarare än de svagare och mer känsliga i hand och handled.

Lätta och rätt positionerade knappar

Knapparna på denna ergonomiska mus är positionerade i linje med dina fingrar. Allt som behövs är ett lätt tryck för att klicka på knapparna.

Förändra vikten på musen

Du kan förändra vikten på din HandShoe Mouse. Inuti finns vikter, som du kan ta bort eller lägga till efter behov. Allt för att du ska få en mus som passar dig — inte bara i storlek, utan även viktmässigt.

Vila dina armar på ett underarmsstöd

Vi, liksom tillverkaren Hippus, rekommenderar att använda ett underarmsstöd tillsammans med HandShoe Mouse. Detta är givetvis inget krav, men höjer din komfortnivå ytterligare.

Datablad

Modell L2UB-LC

Ladda ner