Logitech MK540

68-717

Omedelbart välbekant. Avancerad helt enkelt.

Mer detaljer

Skickas från eget lager (Örebro)


1 st i lager


599 kr exkl. moms

749 kr inkl. moms.

 

Produktinformation

MK540 Advanced är en omedelbart välbekant kombination av trådlöst tangentbord och mus byggt för precision, bekvämlighet och tillförlitlighet. Det normalstora tangentbordet har tangenter som känns välbekanta när det gäller form och storlek – och den rundade musen har designats för att passa bekvämt i endera handen.

Anslut tangentbordet och musen med den lilla USB-mottagaren Logitech Unifying™. Du får en pålitlig – och krypterad – trådlös anslutning med upp till 10 meters räckvidd, och praktiskt taget inga fördröjningar eller avbrott.

Tangenterna har optimerats för förbättrad noggrannhet och lägre ljud – och dina fingrar kommer omedelbart att känna igen sig på tangentbordet. Tack vare handledsstödet och de justerbara fötterna känns det bekvämt för dig även under långa stunder vid skrivbordet.

Den trådlösa musens rundade form och gummigreppen på sidorna känns bekväma i endera handen – och utökad spårning och exakt markörkontroll gör att du alltid har kommandot.

Smidiga snabbknappar ger dig direkt åtkomst till media, miniräknare och funktioner för batterikontroll. Förinställda Fn-tangenter kan till och med anpassas i Logitech-alternativen för att möta dina specifika behov.

Datablad

Modell 920-008683
Kompatibilitet Windows® 10 eller senare, Windows 8, Windows 7 och Chrome OS™
Förpackningen innehåller Trådlöst tangentbord K540, Trådlös mus M310, Logitech Unifying™-mottagare, 3 alkaliska AA-batterier (förinstallerade), Bruksanvisning