Poynting XPOL-2 9 dBi, 4G LTE MIMO riktantenn

93-469

Poynting XPOL-2 9 dBi, 4G LTE MIMO riktantenn. Med dubbla inbyggda multibands antennelement. Levereras med två förmonterade kablar 5 meter och SMA-kontakter.

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


1 596 kr exkl. moms

1 995 kr inkl. moms

 

Produktinformation

En antenn som tillhandahåller en innovativ lösning för 4G/3G- och 2G-nätverk. Vägg- eller stolpmonterad, dubbelpolariserad och fullt LTE-frekvensband. Konstruerad med två separata ultrabredbandselement i ett enda hölje.

XPOL-2 är en kostnadseffektiv lösning för bättre signalmottagning, överföringshastighet och användarupplevelse. Idealisk för alla applikationer som använder 4G/3G/2G.

Framtagen för routrar och modem med dubbla antennuttag och har två inbyggda korspolariserade antennelement (ett vertikal och ett horisontellt) för maximal hastighet med LTE MIMO-teknik.

Antennen har två förmonterade 5 meters Super Low Loss antennkablar med SMA-hane kontakter. Den är DC-kortsluten för att minimera skaderisk vid eventuellt blixtnedslag och gör dessutom att den automatisk detekteras av de flesta routrar och modem.

Detta är en antenn i mycket hög kvalitet och gjord för mångårigt användning utomhus. Skalet är gjort i UV-stabiliserad ABS-plast och är ordentligt tätat för att minimera risk för vatteninträngning.

Bästa effekt fås när XPOL-2 monteras på taket men den kan också vägg-monteras med hjälp av tillbehör. Tänk dock på att det är viktigt att om möjligt ha fri sikt mot basstationen. Högre frekvenser hindras lättare av föremål i vägen.

Antennsladdar går att förlänga vid behov men bör undvikas om möjligt. Flytta då hellre router/modem närmare antenn och förläng med nätverkskabel.

Datablad

Modell XPOL-A0002
Vikt 1,55 kg
Operativ temperatur -40°C till +70°C
Montering Mastfäste
Förstärkning 9 dBi
Impedans 50 Ohm
Kabellängd 2 st 5 meter HDF 195 Super Low Loss
Anslutning 2 st SMA-hane
Utomhusbruk Utom-/Inomhus
Kapslingsklass IP65

Tillbehör