ASUS Chromebit Visa större

ASUS Chromebit

68-667

ASUS Chromebit CS10. 2GB RAM, 16GB SSD, Google Chrome OS.

Mer detaljer

Skickas från externlager


+10 st i lager


1 279 kr exkl. moms

1 599 kr inkl. moms

 

Produktinformation

En Chrome OS-enhet stor som en chokladbit som förvandlar valfri HDMI-bildskärm eller TV till en dator.

  • En dator stor som en chokladbit –Chrome OS-enhet som får plats i din ficka.
  • Gör din TV smartare – njut av en stor Chrome OS-upplevelse i fullskärm i vardagsrummet.
  • Perfekt för att surfa på webben, hålla kontakten med vänner och familj på sociala medier, samt HD-underhållning.
  • Med senaste Chrome OS; samt automatiska uppdateringar och antivirus-program med en smart och säker digital underhållning
  • Dual-band 802.11ac Wi-Fi med 100 GB gratis Google Drive-utrymme under 2 år.
  • 2015 Good Design och 2016 CES Innovation Award-vinnande design i stilrena färger

Upptäck nya världar

ASUS Chromebit CS10 är endast 12 cm lång och världens minsta Chrome OS-enhet. Det är enkelt att förvandla en stor bildskärm eller TV till en dator med senaste Chrome OS. Anslut bara ASUS Chromebit CS10 till en HDMI-port och parkoppla den med Bluetooth-tangentbord och -mus. ASUS Chromebit CS10 har alla grundläggande datorfunktionerna – upptäck internet, håll kontakten med vänner eller titta på Full HD-filmer på en storbildskärm. Du kan till och med använda den för företaget, digital skyltning och självservicekiosker. Upptäck möjligheterna med ASUS Chromebit CS10 – den minimala och kostnadseffektiva datorn för hem eller företag. Du kan enkelt ta den med dig när du är ute på språng.

Anslut på ditt sätt

Liten och jämn, med sofistikerade detaljer – ASUS Chromebit CS10 passar överallt. Den finns även i flera färger som passar olika omgivningar. Den levereras med en förlängningskabel eller böjbar Flex Connect HDMI-anslutning för att klara av olika vinklar och positioner på olika bildskärmars HDMI-anslutningar. Självhäftande "Hoop-and-loop"-fästen döljer ASUS Chromebit CS10 bakom bildskärmen eller TV:n; eller placerar den väl synlig för enkel åtkomst. ASUS Chromebit CS10 innehåller det bästa av ASUS design och Googles innovation. Den har redan mottagit en 2015 Good Design Award och 2016 CES Innovation Award.

Ström och kompatibilitet

ASUS Chromebit CS10 drivs av senaste Chrome OS och startar på några sekunder och ger prestanda med Full HD-grafik. ASUS Chromebit CS10 har 2 GB minne, 16 GB eMMC-lagring, Dual-band 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 och både USB- och HDMI-portar. ASUS Chromebit CS10 minskar dimensionerna fast bevarar kapaciteten hos en dator för att ge nya möjligheter.

Var uppdaterad och ansluten

ASUS Chromebit CS10 med Chrome OS eliminerar stressen med uppdateringar och antivirus-program och ger en smart och säker digital omgivning. Automatiska uppdateringar ser till att du alltid har den senaste programvaran och du skyddas av det inbyggda virusskyddet. Det är lika enkelt att ställa in ASUS Chromebit CS10 som att logga in på ditt Google-konto. Lägg till extra användare om du vill – allas data lagras separat och säkert. Varje ASUS Chromebit CS10 innehåller 100 GB gratis Google Drive-utrymme* och du får tillgång till filerna du behöver såväl som dina favoriter bland Google-tjänster. Logga bara in på ditt Gmail-konto för att komma åt molnet när och var som helst!

Gör mer på din TV

ASUS Chromebit CS10 är det perfekta TV-tillbehöret. Anslut den bara till din TV eller bildskärm och parkoppla den med Bluetooth-tangentbord och -mus för att skapa en fullt funktionell Chrome OS-dator. Med ASUS Chromebit CS10 kan du surfa på webben, komma åt tusentals funktioner och appar från Chrome Web Store, titta på YouTube-videor eller livefotboll och mer! Smart-TV-upplevelsen med Chromebit gör ditt vardagsrum både mer kreativt och produktivt.

Datablad

Modell CHROMEBIT-B010C
WLAN IEEE 802.11ac
Operativsystem Google Chrome OS
RAM 2 GB (DDR3L SDRAM)
Produkttyp Enkortsdator (Stift)
Vikt 75 g
Bluetooth Ja, Bluetooth 4.0
Grafikstyrenhet ARM Mali-T624