ROG XG STATION 2

94-201

eGPU från ASUS för gamingfantasten. Stöd för ASUS ROG AURA. Ansluts till Thunderbolt3.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


5 239 kr exkl. moms

6 549 kr inkl. moms

 

Produktinformation

ROG XG STATION 2 Thunderbolt™ 3:s externa grafikdocka för uppgraderad spelprestanda

  • Njut av spel i virtuell verklighet, utan att offra datorns bärbarhet
  • Uppgraderad spelprestanda, som är ännu bättre än dedikerade bärbara speldatorer och många stationära datorer
  • Thunderbolt™ 3, för åtta gånger snabbare dataöverföring och fyra gånger videobandbredden, samtidigt som den levererar ström
  • Stöder de senaste GeForce®- och Radeon™-grafikkorten
  • Koppla in och spela, med utökade anslutningsmöjligheter
  • 600W 80 Plus Gold-certifierade nätaggregat, för en energieffektivitet på upp till 90%
  • ASUS Aura Sync, med helt nya plasmarör, för att matcha din laddade spelstil

Ultimat grafikkraft har släppts lös.

Under 2007 introducerade ASUS, XG Station, en extern grafiklösning som gör det möjligt för bärbara datorer att uppnå avancerad spelprestanda, genom att utnyttja kraftfulla stationära grafikkort. För att fortsätta med denna innovationstrend, den helt nya ROG XG Station 2 är en extern grafikkortsdocka, som du enkelt kopplar in. Den förvandlar en Thunderbolt™ 3-aktiverad dator eller en 2-i-1-PC, till en spelstation redo för virtuell verklighet.

Njut av VR-spel och bärbarhet

Det är enkelt att koppla in ett grafikkort i ROG XG Station 2, och du kan snabbt ansluta till en Thunderbolt™ 3-aktiverad dator eller en 2-i-1-PC*, för att skapa en kraftfull spelmaskin som är redo för virtuell verklighet. Upplev en helt ny nivå av spelprestanda, utan att offra den bärbara datorns portabilitet.

*En lista på kompatibla modeller hittar du här

Hastigheten du behöver

Thunderbolt™ 3 överför data upp till åtta gånger snabbare än USB 3.0 och erbjuder fyra gånger videobandbredden hos HDMI 1.4. Den levererar också ström till dina enheter, så att du kan njuta av stationär prestanda, under krävande uppgifter som exempelvis spel och 4K-videoredigering. Läs mer om Thunderbolt™ 3 här.

*Thunderbolt och Thunderbolt-loggan är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

Perfekt för nuet. Redo för framtiden.

Uppgradera enkelt till den bästa spelprestandan, med nuvarande och kommande grafikkort ur NVIDIA GeForce GTX 9/10-serien och AMD Radeon™ R9/RX-serien. ROG XG Station 2 stöder stationära grafikkort* i full längd, med kylare på upp till 2,5 platser breda, så att du kan välja bland många alternativ och matcha dina behov.

*Grafikkort säljs separat. Vänligen försäkra dig om att grafikkortet uppfyller alla krav för storlek, ström och GPU-kompatibilitet.

Sätt igång att spela

ROG XG Station 2 kan anslutas till eller kopplas ur den bärbara datorn eller 2-i-1-datorn, utan att de behöver startas om. Den har fyra USB 3.0-portar och en gigabits Ethernet-port, för att samtidigt kunna ansluta ett tangentbord, en mus, VR-headset, skärm och internet. När du är ansluten med både en Thunderbolt™ 3- och en USB typ B-kabel, använder ROG XG Station 2 en extra kanal för USB-signalen, för att leverera två gånger snabbare slumpmässig läshastighet och 1,8 gånger snabbare skrivhastighet, än med bara en Thunderbolt™ 3-anslutning. (Jämfört med Crystal 5.2.0 4 KB Q32T1-test.)

Kraftfull och effektiv

Den interna strömförsörjningen ger upp till 500W till ett högpresterande grafikkort och upp till 100W till din bärbara eller 2-i-1-dator, via Thunderbolt™ 3**. Detta tar bort behovet av en separat strömkabel, för att hålla datorn igång. Med 80 Plus Gold-certifikat, ger ROG XG Station 2:s nätaggregat, en energieffektivitet på upp till 90%, vilket minskar elanvändningen och driftskostnaderna.

** Funktionen Power Delivery på ROG XG Station 2 fungerar bara med bärbara datorer som kan laddas via USB-C.

Övergläns konkurrenterna

Uttryck din egen unika stil, med miljontals färger och fem olika effekter, som erbjuds av ASUS Aura RGB-belysning. När den är ihopkopplad med ett Aura-aktiverat ROG Strix spelgrafikkort, synkroniserar ASUS Aura Sync-tekniken perfekt belysningen, för ett strålande system.

Datablad

Modell ROG-XG-STATION-2
USB-port 4 x USB 3.0 port
Egenskaper Stöder ASUS ROG AURA
Vikt 5,1 kg
Gigabit RJ-45 port 1 st
Förpackningen innehåller 1 x ROG XG STATION 2, 1 x USB 3.0 typ B-kabel, 1 x Thunderbolt™ 3 typ C-kabel, 1 x strömsladd, Viktiga guider med produktinformation
Systemkrav NVIDIA GeForce® GTX 9/10-serie och senare, AMD Radeon™ R9/RX och senare.