Dell PowerEdge R730 (R730-0770)

69-007

Dell PowerEdge R730, rackserver för för bland annat virtualisering och molnprogram.

Mer detaljer

Skickas från externlager


Beställningsvara


23 999 kr exkl. moms

29 999 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Klarar praktiskt taget vilken typ av arbetsbelastning som helst tack vare en skalbar server med en optimal kombination av minne, lagringsutrymme, bearbetningskapacitet och grafikprocessorer.

Den otroliga mångsidigheten hos PowerEdge R730-servern ger enastående funktionalitet i ett smidigt 2U-rackformat. Kombinationen av kraftfulla processorer, stort minne, alternativ för snabblagring och stöd för GPU-accelerator gör att R730 fungerar exceptionellt bra även i de mest krävande av miljöer.

R730 är mycket populär på grund av det smidiga 2S/2U-formatet och kan enkelt konfigureras som en tillförlitlig allmän server för affärskritiska tillämpningar med skalbar lagring, automatiserad hantering och funktioner för hög tillgänglighet, till exempel: Redundanta nätaggregat;Nä taggregat, hårddiskar och fläktar som kan bytas under drift; Dubbla SD-kort för felsäkra hypervisorer.

Administrera datacentrets servrar en och en, alla på en gång, på plats eller via fjärrstyrning med mobilen - du väljer själv hur du vill ha det. Tack vare konsekvent administration och tredjepartsintegrering får du en sömlös hantering av dina PowerEdge-servrar.

Vi har både lokala och fjärrstyrda hanteringsalternativ för den som vill administrera systemen på plats eller få friheten att göra det på avstånd med en smartphone eller bärbar dator.

Den senaste generationen PowerEdge-servrar klarar databehandling med hög prestanda och har stor minneskapacitet med innovativa lokala lagringsalternativ.

Virtualisering och molnprogram

Tack vare processorfamiljen Intel Xeon har R730 processorkapacitet, trådar och tillräcklig minneskapacitet för att tillhandahålla fler, större och mer kraftfulla virtuella maskiner i datacenter och molnbaserade plattformar. Extremt skalbar lagring med upp till sexton SAS-enheter på 12 Gbit och en högpresterande PowerEdge RAID-styrenhet (PERC9) på 12 Gbit som ger avsevärt snabbare dataåtkomst för din virtualiserade miljö.

VDI och HPC

Möjligheten att använda upp till två grafikprocessorer/acceleratorer med dubbel bredd på 300 W ger stöd för miljöer som kräver snabbare bearbetningshastigheter, inklusive grafikintensiva virtuella skrivbord (VDI) som CAD/CAM och andra tillämpningar som används inom forskning och utveckling. Sju PCIe Gen3-expansionsplatser och en dedikerad kortplats för en RAID-styrenhet ger ytterligare I/O-flexibilitet och gör R730 till en perfekt datornod för IT som en tjänst (XaaS) såväl som för högpresterande datorsystem (HPC) och medicinska bildvisningslösningar.

Tillförlitlig affärsbearbetning och beslutsstöd

R730 är mycket populär på grund av det smidiga 2S/2U-formatet och kan enkelt konfigureras som en tillförlitlig allmän server för affärskritiska tillämpningar med skalbar lagring, automatiserad hantering och funktioner för hög tillgänglighet, till exempel:redundanta nätaggregat, nätaggregat, hårddiskar och fläktar som kan bytas under drift och dubbla SD-kort för felsäkra hypervisorer.

Övervaka och hantera från valfri plats

Dell har både lokala och fjärrstyrda hanteringsalternativ för den som vill administrera systemen på plats eller få friheten att göra det på avstånd med en smartphone eller bärbar dator.

Datablad

Modell R730-0770
LAN-port 4 x LAN (Gigabit Ethernet)
Operativsystem Inget operativsystem
RAM 8 GB (installerad) / 384 GB (max) - DDR4 SDRAM - ECC
Processor 1 x Intel Xeon E5-2620V4 (Max 2)
Produkttyp Rackserver (2S/2U-format)
Vikt 20,8 kg
Hårddiskkapacitet 1 x 300 GB ( hot-swap ) - SAS
Processorhastighet 2,1 GHz ( 3 GHz ) ( med 8 kärnor )
RAID-typer som har stöd RAID 0,RAID 1,RAID 5,RAID 6,RAID 10,RAID 50,RAID 60
Antal Hårddiskfack 8 (totalt) / 7 (ledig)
Grafikstyrenhet Matrox G200eR2
Optisk lagring DVD-brännare
Videogränssnitt 2 x VGA
Rotationshastighet 10 000 rpm
 

Produktvideo