Dell Chromebook 3180 11,6" Visa större

Dell Chromebook 3180 11,6"

68-645

En 11,6-tums bärbar dator som ger en lösning för kostnadseffektiv utbildning med en hållbarhet i toppklass för att klara varje skoldag.

Mer detaljer

Skickas från externlager


3 st i lager


2 759 kr exkl. moms

3 449 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Berika undervisningen. Ge eleverna nya möjligheter.
En 11,6-tums bärbar dator som ger en lösning för kostnadseffektiv utbildning med en hållbarhet i toppklass för att klara varje skoldag.

Klarar både skoldagar och elever.
Håller igång hela skoldagen: oavsett hur många och långa lektioner det blir klarar den här datorn jobbet galant, med över tio timmars batteritid.

Elevtålig: den bärbara datorn Chromebook 3180 Education har ett förseglat och spilltåligt tangentbord, gummerade kanter och fallskydd, så att den klarar förvaringsskåp, matsalar, ryggsäckar och bussfärder.

Samarbetsvänlig design: ett gångjärn som kan vridas i 180 grader gör det möjligt att lägga systemet plant, vilket gör det enklare att visa innehåll på Corning Gorilla Glass-skärmen som har upp till tio gånger högre reptålighet.

En enhet som laddar alla enheter.
Det mobila datorskåpet som finns som tillval har en utrymmessparande design som gör det enkelt att ladda, hantera och förvara upp till 36 enheter på samma gång. Med en LED-lampa kan lärarna enkelt se att alla enheter laddas.

Google ger dig mer.
Utvecklad för modern utbildning: Chromebook G-serien för utbildning är utrustad med en stor mängd Google-applikationer för elever och lärare, inklusive ”Classroom”. Med denna viktiga funktion kan eleverna ha ordning och hålla kontakten. Den kan även användas av lärare för att skapa, distribuera och enkelt sätta betyg på uppgifter på ett och samma ställe.

Bli upplyst: Förbättra engagemanget för både lärare och elever med aktivitetsljus från Dell via en innovativ LED med tre färger. Den ger en visuell indikator som möjliggör störningsfri kommunikation.

Datablad

Modell 5MDW2
WLAN IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
RAM 4 GB
Processor Intel Celeron N3060
Hårddiskkapacitet 32GB (eMMC)
Processorhastighet 1.6 GHz
Operativsystem Chrome OS
Bluetooth Ja, Bluetooth-version 4.0
Kompatibla minneskort microSD
Skärmstorlek 11.6 "
Grafikstyrenhet Intel® HD Graphics 400
HDMI-anslutningar 1 st