HP Envy 13-ad100 13,3" Full HD

68-648

GeForce MX150, Core i7-8550U Quad Core, 8GB RAM, 1TB PCIe SSD, Windows 10 Home.

Mer detaljer

Skickas normalt inom 2-3 dagar


Beställningsvara


12 391 kr exkl. moms

15 489 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Vem sa att behovet av en tunn och lätt enhet måste innebära begränsningar? Otroligt elegant men ändå utomordentligt stark – den senaste bärbara ENVY-datorn ger inspirerande bärbarhet. Den är tunn, snyggt formad och utrustad med den senaste hårdvaran för att ta sig an nästan allt du vill utsätta den för – och från nästan vilken plats som helst.

Face-2-face PC

Imponerande kraftfullhet. Otrolig hastighet.

Upp till 14-timmars batteritid, blixtsnabb 1TB PCIe SSD och den senaste Intel® Core™ i7 Quad Core-processorn ger ohämmad prestanda som klarar även de mest krävande uppgifterna.

Woman infront of PC

Tunn och lätt, för ett liv på språng.

Det här lätta kraftpaketet med en ingångsvikt på bara 1,3 kg har utvecklats för maximal rörlighet. Den har en ren design helt i metall med snygga accenter och en nästan ramlös skärm som tillåter dess otroligt tunna format.

From the side

När den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av enheten och gå från 0 till 90 % laddning på cirka 90 minuter.

Väck dina sinnen till liv

En mycket ljusstark FHD IPS-skärm och fyra HP-högtalare med fantastisk bas och professionell ljudjustering av Bang & Olufsen tar underhållningen till en helt ny nivå.

woman in sofa with pc

Underhållning väcks till liv med ljud som får rummet att vibrera tack vare fyra HP-högtalare, HP Audio Boost och specialanpassning som görs av experterna på Bang & Olufsen. Kittla dina sinnen med fulländat datorljud.

Ljudet är alltid kristallklart när du videochattar eller spelar in tack vare två mikrofoner och programvara för avancerad brusreducering.

Jobba på som vanligt även i rum med svag belysning eller under nattflygningar. Tack vare tangentbordet i full storlek som är upplyst från kant till kant kan du enkelt skriva i fler miljöer.

Lätt, kraftfull och bärbar premiumdator

Woman carry pc

Datablad

Modell 2PF38EA#UUW
Maximal upplösning 1920 x 1080 (Full HD)
WLAN 802.11b/g/n/ac
Färg Silkesguld (Aluminiumhölje)
RAM 8 GB (LPDDR3 SDRAM)
Processor Intel Core i7 8:e gen. 8550U / 1.8 GHz
Produkttyp Notebook
Egenskaper Miracast
Vikt 1.38 kg
Hårddiskkapacitet 1 TB SSD - (M.2) PCIe - NVM Express (NVMe)
Bluetooth Ja, Bluetooth 4.2
Batteritid Upp till 14 timmar
Skärmstorlek 13.3" - IPS
Grafikstyrenhet Intel UHD Graphics 620
Miljöstandarder ENERGY STAR-certifierad
Minneskortläsare Ja (microSD)
Minneshastighet 2133 MHz