ASUS VivoBook E403NA 14" Full HD

68-647

Pentium N4200 Quad Core, 4GB RAM, 128GB SSD, Windows 10 Home.

Mer detaljer

Skickas normalt inom 2-3 dagar


Beställningsvara


3 999 kr exkl. moms

4 999 kr inkl. moms

 

Produktinformation

Mobil prestanda och elegant hantverk

ASUS VivoBook E403NA är en 14 tums bärbardator som är endast 17,9 mm tunn och väger endast 1,5 kg samt och har en ytbehandling i aluminium. ASUS VivoBook E403NA har upp till 14 timmars batteritid så du kan vara produktiv under hela dagen, även när du arbetar från distans på ett kafé eller när du flyger. Saker och ting blir nu ännu enklare med en vändbar USB Type-C-port.

Premium borstad ytbehandling i aluminium

Att köpa en prisvärd bärbar dator betyder inte att du måste nöja dig med det mest grundläggande. ASUS VivoBook E403NA ger dig alla viktiga funktioner du behöver för vardagligt datorarbete. Kompakta mått, strömlinjeformade kurvor och en ytbehandling i borstad aluminium – ASUS VivoBook E403NA ger dig en ofattbar premiumkänsla – långt från vad du förväntar dig i från en bärbar budgetdator.

Tunn och lätt

ASUS VivoBook E403NA har ett ultratunnt 17,9 mm chassi och väger endast 1,5 kg – så du enkelt kan ta den med dig var du än går.

USB Type-C gen1

ASUS VivoBook E403NA har dessutom en USB Type-C-port. Den har en mindre kontakt som bara är en tredjedel så stor som nuvarande USB-kontakter. Den är dessutom vändbar och passar alla gånger – upp eller ner.

Upp till 14 timmars batteritid

ASUS VivoBook E403NA ger dig upp till 14* timmars batteritid. Arbeta från ett kafé eller bibliotek under hela dagen utan att du behöver leta efter ett eluttag. Det är även bra när du är ute och reser – förbli produktiv även på långa flygturer

*Batteritid varierar beroende på produktspecifikationer

IceCool-teknik ser till att den alltid är sval och bekväm

ASUS IceCool Technology håller värmen borta med en unik intern layout som ser till att värmen från komponenter inte överförs sig till handledsstödet. ASUS IceCool Technology ser till att handledsstödet har en temperatur på mellan 28 och 35 grader Celsius, vilket är avsevärt lägre än kroppstemperaturen och gör att du förblir sval i flera timmar.

Intuitiv pekplatta medSmart Gesture teknik

Pekplattan känns helt naturlig att använda, tack vare Multi-Touch och Smart Gesture-inmatning. Intuitiva gester låter dig svepa och bläddra på webbsidor eller nypa och zooma in/ut enkelt i bilder.

Berøring

Hållbart och modernt tangentbord i fullstorlek

Det moderna tangentbordet i fullstorlek har en förbättrad design som ger mer exakt skrivande. Den har 1,6 mm tangentdjup med mindre tangentflytning. Det ger en fast känsla och bekvämare skrivupplevelse. Den är dessutom hållbar – med en livslängd på 10 miljoner tangenttryckningar.

Fläktlös design med lågt brus under drift

De fläktlösa designen hos ASUS VivoBook E403NA ger låga brusnivåer och är perfekt för när du vill arbeta tyst i bibliotek eller på caféer.

ASUS Splendid-teknik för verklighetstrogna bilder

ASUS VivoBook E403NA levererar levande bilder och briljanta färger tack vare ASUS Splendid-teknik. Denna exklusiva teknik finjusterar olika skärminställningar och parametrar; så att du bara får bästa möjliga bilder. Oavsett om du tittar på filmer eller visar bilder – allt verkar mer realistiskt eller verklighetstroget.

Ofattbart SonicMaster-ljud

SonicMaster har justerats av ASUS Golden Ear-teamet med målet att ge dig det bästa ljudet från en bärbar PC-dator. ASUS VivoBook E403NA har SonicMaster-förbättrat ljud som ger dig kristallklart ljud. Oavsett om du använder hörlurar eller högtalare – du får ett fylligare och mer detaljrikt ljud.

Datablad

Modell E403NA-FA042T
Maximal upplösning 1920 x 1080 (Full HD)
WLAN 802.11ac
Processor Intel Pentium N4200 / 1.1 GHz
Produkttyp Notebook
Vikt 1.5 kg
Hårddiskkapacitet 128 GB SSD - (eMMC)
Operativsystem Windows 10 Home 64-bitarsutgåva
Bluetooth Bluetooth 4.1
Batteritid Upp till 14 timmar
Grafikstyrenhet Intel HD Graphics 505
Minneskortläsare Ja (SD-kort)